Q-SYS + Google Meet = sant

Visste du at Avility er Q-SYS partner og kan tilby avansert AV-integrasjon direkte i Googles møteromsløsninger?

Q-SYS er den første integrerte lyd-, video- og kontroll-løsningen sertifisert for Google Meet. Med Q-SYS kan et komplekst møte- eller konferanserom styres direkte fra samme skjerm som møtet. Dette gir en enestående brukeropplevelse - med optimalisert lyd, video og kontroll – også av 3.parts systemer.

Systemet kan overvåkes i skyen, slik at Avility kan rette opp feil før du som kunde i det hele tatt har merket noe som helst - snakk om en smooth integrasjon!

Og det finnes ENDA flere lyspunkter ved å benytte seg av integrasjonen:

Enkel tilkobling

Koble Google Meet-enheten din til Q-SYS med en enkel USB-tilkobling. Med dette får du tilgang til alt Q-SYS har å by på innen lyd-, video- og kontrollbehandling.

Utnytt kraften til Q-SYS Control

Utnytt kraften til Q-SYS Control som muliggjør et fullt tilpasset AV-miljø, inkludert romautomatisering, belysning, kamera og bildekontroll med få tastetrykk på en skjerm.

Optimaliser miljøet ditt

Få en optimalisert lyd-, bilde- og kontrollopplevelse for dine lokaler med en stor portefølje av forsterkere, høyttalere og tredjeparts integrasjonsmuligheter.

Automatisk veksling mellom kamera

Q-SYS bruker kraften til nettverket ditt slik at du kan bruke så mange Q-SYS nettverkskonferansekameraer du vil. Dette muliggjør også øyeblikkelig og automatisk veksling mellom ulike kameraer under Google Meet møter.

Fjernovervåking og styring

Avility kan sjekke systemstatus, oppdage og rette opp feil før du som kunde har lagt merke til det selv!

Ta kontakt for å finne løsninger tilpasset ditt behov

Aktuelt

Meld deg på for å motta vårt månedlige nyhetsbrev