Skjermløsninger / visningsflater

Avility leverer riktig visningsflate / skjerm for ditt behov.

I dagens moderne arbeidsmiljø har visningsflater som skjermer og projektorer blitt uunnværlige verktøy. Digitale visningsflater har funnet sin plass ikke bare i møte- og klasserom, men også i butikker og på offentlige steder, og har blitt essensielle for effektiv kommunikasjon og visuell presentasjon.

Valget av riktig skjerm er avgjørende for å maksimere effektiviteten og opplevelsen i ethvert profesjonelt miljø. Enten du trenger en møteromsskjerm for presentasjoner, digitale menytavler i en restaurant, eller engasjerende reklame i et butikkvindu, er det viktig å forstå dine spesifikke behov og velge en skjerm som matcher dine krav.

For møterom og klasserom, er interaktivitet ofte nøkkelen. Interaktive berøringsskjermer tillater deltakerne å samhandle direkte med presentasjoner, tegne diagrammer, og dele ideer på en engasjerende måte. Disse skjermene er ideelle for brainstorming-økter, undervisningssituasjoner og teammøter hvor deltakelse og samhandling er viktige.

På den andre siden kan store LED-vegger være perfekte for offentlige steder og butikker, der man ønsker å tiltrekke seg oppmerksomhet og skape imponerende visuelle opplevelser. Disse skjermene gir mulighet for dynamiske annonser, videoer i høy oppløsning og imponerende bilde- og videopresentasjoner.

For digitale menytavler i restauranter eller kafeer, er mindre skjermer med høy oppløsning og god fargegjengivelse viktig. Disse skjermene gjør det mulig å vise menyen på en attraktiv måte, med levende bilder av rettene og relevant informasjon som kan oppdateres enkelt og raskt.

Vi forstår at hvert miljø er unikt, og derfor tilbyr vi skreddersydde råd som tar hensyn til både rommet og bruksbehovene. Vårt mål er å gi deg den mest tilpassede løsningen som ikke bare møter dine forventninger, men også overgår dem. Med Avility kan du være trygg på at dine visningsflater blir valgt med omhu og ekspertise, og leverer den visuelle opplevelsen du ønsker å formidle.

Ta kontakt med Maria for løsninger tilpasset ditt behov

Våre løsninger

Møterom

I møterom er det essensielt å ha enheter som gir optimal synlighet og utmerket lesbarhet. Våre skreddersydde løsninger er designet for å passe perfekt til ethvert møterom, sikrer klare visuelle presentasjoner og enestående leseopplevelser.

Interaktive skjermer / touchskjermer

Interaktive skjermløsninger transformerer klasserom, møterom og barnehager til dynamiske lærings- og samarbeidsområder. Med imponerende bildekvalitet og berøringsfunksjonalitet muliggjør skjermene interaktiv undervisning, produktive møter og kreativ utforskning, tilpasset både barn og voksne.

LED-skjermer

Imponerende LED-skjermer, tilgjengelige i varierte størrelser, lysstyrker og formater. Våre modulbaserte skjermer leverer levende bildekvalitet og fleksibilitet for ulike bruksområder, fra reklame til arrangementer.

Infoskjermer / digital skilting

Skjermløsninger og publiseringsverktøy som er skreddersydd for bedriftsinterne og offentlige miljøer. Enten det er innendørs eller utendørs, tilbyr vi skjermer med tilpasset lysstyrke og driftstider, for å imøtekomme alle behov for effektiv og imponerende visuell kommunikasjon.

Møteromsbooking

Unngå dobbelbooking og avbrutte møter med våre løsninger for møteromsbooking. Integrert med Outlook- og Googlekalendere, får du en problemfri opplevelse for effektiv ressursstyring, ideell for bedrifter med mange møterom

Hvorfor velge Avility?

Kompetanse

Avility utmerker seg med ekspertise innen valg av bildeløsninger, og skreddersyr alternativer som passer perfekt til ditt budsjett og spesifikke behov.

Ledende leverandører

Vi leverer produkter fra bransjeledende produsenter, garantert for å levere enestående kvalitet og pålitelighet for ditt behov.

Brukervennlighet

Avility tilbyr brukervennlige løsninger du skal leve godt med og bruke på enkelt vis.

Skreddersøm

Avility tilbyr intuitive og brukervennlige løsninger som er enkle å bruke, designet for å forbedre din opplevelse og tilpasset dine behov.

Support og oppfølging

Vi gir våre kunder støtte og oppfølging etter fullført installasjon, som sikrer en bekymringsfri opplevelse og kontinuerlig støtte for å optimal ytelse og tilfredshet.

Kundetilfredshet

Avility legger stor vekt på kundeopplevelse og tilfredse kunder. Vi streber etter å levere førsteklasses tjenester som samsvarer med kundenes forventninger og behov.

Gratis befaring *

Ta kontakt med oss her, så tar vi en uforpliktende prat eller gjennomfører en gratis befaring!

* Gjelder sør- og østlandet
Book befaring

Meld deg på for å motta vårt månedlige nyhetsbrev