Vil du jobbe i Avility?

Vi ønsker å tiltrekke oss de beste talentene og er alltid på utkikk etter de riktige menneskene for å være med i vårt team.

I Avility tror vi at audiovisuell kommunikasjon representerer et av de mest spennende fagområdene for fremtiden. Audiovisuelle løsninger utgjør broen mellom teknologi og mennesker. Hos oss er kundens behov alltid i sentrum, og vi streber etter å tilby skreddersydde løsninger som passer perfekt for dem. Derfor ser vi etter enkeltpersoner med riktig kompetanse, sterke ambisjoner og lidenskap for dette fagfeltet.

Avility er mer enn bare en arbeidsplass; det er et fellesskap med en positiv kultur som omfavner ansatte, kunder og samarbeidspartnere. Her blir du en del av et fantastisk team med kollegaer som er ledende innenfor sine spesialområder.

Vår suksess avhenger av innsatsen og ekspertisen til våre ansatte. Å jobbe med audiovisuelle løsninger krever en rekke ferdigheter, avhengig av rollen din i selskapet. Vi er alltid på utkikk etter enkeltpersoner som kan tilby veiledning, design, prosjektledelse, installasjon, service og støtte.

Som ansatt hos oss vil du oppleve et skreddersydd utviklingsprogram som vektlegger din faglige vekst og tilfredshet som medarbeider. Avility forplikter seg til å være en ansvarlig arbeidsgiver med gode arbeidsforhold og et sterkt etisk verdigrunnlag. Vi tilbyr spennende muligheter for å utvikle din kunnskap, sertifiseringer og videreutdanning, konkurransedyktige betingelser, gode pensjonsordninger, førsteklasses helseforsikring og fleksible arbeidstidsordninger.

Internt benytter vi naturligvis også de beste løsningene for videokonferanser og samarbeid. Dette sikrer at våre ansatte kan være fleksible med tanke på arbeidssted, samtidig som de forblir tilgjengelige for kunder, kollegaer og samarbeidspartnere.

For spørsmål rundt ledige stillinger, kontakt Frank

Meld deg på for å motta vårt månedlige nyhetsbrev