Vil du jobbe i Avility?

Vi ønsker å tiltrekke oss de beste talentene og er alltid på utkikk etter de riktige menneskene for å være med i vårt team.

I Avility mener vi at audiovisuell kommunikasjon er et av de mest spennende fagfeltene for fremtiden. Audiovisuelle løsninger er selve bindeleddet mellom teknologi og menneske. Hos oss er kunden alltid i fokus og vi arbeider for å tilby de beste løsningene basert på kundens behov. Derfor må vi rekruttere mennesker med riktig kompetanse, høye ambisjoner og som brenner for fagfeltet. Avility er en arbeidsplass med god kultur for både ansatte, kunder og partnere. Her vil du bli en del av en flott gjeng med kollegaer som er blant de fremste i sine fagfelt.

Vår suksess er avhengig av innsatsen og kompetansen til våre ansatte. Å jobbe med audiovisuelle løsninger krever mange forskjellige ferdigheter avhengig av hvilken rolle du har i selskapet. Vi har til enhver tid behov for mennesker som kan bidra med rådgivning, design, prosjektledelse, installasjon, service og support.

Som ansatt hos oss får du et tilpasset utviklingsløp med vekt på din faglige utvikling og medarbeidertilfredshet. Avility skal være en ansvarlig aktør med gode arbeidsforhold og en god etisk og moralsk innstilling. Vi kan friste med gode muligheter for utvikling av egen kunnskap, muligheter for sertifiseringer og videreutdanning, konkurransedyktige betingelser, gode pensjonsordninger, topp helseforsikring og fleksibel arbeidstid. Internt benytter vi selvfølgelig også de beste løsningene for videokonferanse og samhandling. Dette sikrer at ansatte kan være fleksible med tanke på arbeidssted, men likevel være tilgjengelige for kunder, kollegaer og samarbeidspartnere.

For spørsmål rundt ledige stillinger, kontakt Frank

Meld deg på for å motta vårt månedlige nyhetsbrev