Precis Digital

Kunde:
Precis Digital
Leveranse:
Møterom
År:
2023

Moderne bedrifter krever moderne løsninger!

Precis Digital er et ledende markedsføringsbyrå som spesialiserer seg på de mest relevante plattformene for sine kunders digitale investeringer. Med tilstedeværelse i store byer som Stockholm, London, København, Aarhus og Bergen, har dette data-drevne eventyret nylig utvidet med nye kontorer i Oslo!

I dagens moderne og fremtidsrettede bedriftsmiljøer er det avgjørende å ha kvalitetsløsninger som passer perfekt til kontorene. Avility er stolt av å kunne tilby skreddersydde løsninger til Precis Digital sine møterom og amfi i Oslo.

De tidløse møterommene har blitt utstyrt med utstyr av høyeste kvalitet. Som en bedrift som opererer på tvers av kontorer i flere land, er det essensielt at bilde- og lydoverføringer er optimal. Med Q-SYS, som er sertifisert for Google Meet, kan de komplekse møterommene enkelt styres direkte fra samme skjerm som selve møtet. Dette sikrer en sømløs og effektiv møteopplevelse for alle deltakerne. Avility forstår viktigheten av å tilby teknologiske løsninger som ikke bare møter, men overgår forventningene til moderne bedrifter.

Med store skjermer fra LG kombinert med førsteklasses lyd fra QSC og Sennheiser, skaper vi avanserte rom med enestående lyd- og bildekvalitet.

I amfiet har vi installert informasjonsskjermer med skybaserte løsninger for digital skilting, slik at Precis Digital kan informere, inspirere, hjelpe og samhandle med sine ventende kunder. Det mest imponerende er at disse skjermene enkelt kan styres med bare noen få enkle klikk!

Uansett størrelsen på lokalene eller møterommene, er god lydkvalitet noe vi er lidenskapelige om. Som stolte partnere med Sennheiser tilbyr vi våre kunder tilgang til markedets beste lyd- og mikrofonløsninger, både for Pro-Audio og møterom/samhandling. I dagens digitaliserte verden har vi skapt profesjonell lyd som er skreddersydd for møterommets akustikk, og dette sikrer optimaliserte videomøter av høyeste kvalitet.

Vi er begeistret for å samarbeide med og støtte en så innovativ bedrift. Vi gratulerer Precis Digital med deres fantastiske, nye lokaler, og ser frem til å fortsette dette suksessfulle samarbeidet!

Ta kontakt for å finne løsninger tilpasset ditt behov

Aktuelt

Meld deg på for å motta vårt månedlige nyhetsbrev