Nytt lydanlegg i Skien kirke

Kunde:
Skien Kirkelige Fellesråd
Leveranse:
Lyd
År:
2021

"At Avility har beregnet og levert ut i fra disse omstendighetene er kjempestort!" - Geir Arntzen, assisterende kirkeverge

Våren 2021 leverte Avility et nytt og fremtidsrettet lydsystem til Skien kirke.

"Dette rommet er en stor utfordring med så mye etterklang og flere sekunders forsinkelse." - Geir Arntzen, assisterende kirkeverge.

Den utfordrende akustikken gjør at det kreves svært mye av et høyttalersystem for å gjengi god taletydelighet med minimale nivå av refleksjoner og ekko i rommet. Det er i tillegg store krav til fagmessig installasjon, da kirken er listeført av Riksantikvaren og vurdert som et verneverdig kulturminne.

Avility har levert en diskret løsning med digitalt styrbare line-arrayhøyttalere, som er lakkert i rommets farger. Løsningen er utarbeidet i tredimensjonal programvare som sikrer at alle tilhørere opplever samme lydnivå og optimale taletydelighet. Systemet er dimensjonert for konserter med skjulte basshøyttalere og gir kirken et allsidig og brukervennlig system for alle kirkens behov. Det er i tillegg levert 7 trådløse mikrofoner, digital lydmikser og distribuerte lydløsninger for orgel, sakristi og kor.

Ta kontakt for å finne løsninger tilpasset ditt behov

Aktuelt

Meld deg på for å motta vårt månedlige nyhetsbrev