Møteromsbooking

De fleste bedrifter og organisasjoner har et utvalg møterom til disposisjon. Møterommene fungerer som en felles ressurs for verdiskapning, kreativitet og inngåelse av avtaler. Med flere møterom, høy aktivitet og mange brukere er det en stor fordel med god oversikt over tilgjengelighet.

Hva gjør et bookingsystem?
Et godt system for møteromsbooking letter prosessen når møter skal planlegges. Dette ved hjelp av direkte integrasjon med medarbeideres kalendere og små skjermer på utsiden av møterommene som gjør det lett å se om og når rommet er ledig.

Hvilke fordeler gir et system for møteromsbooking?
Ført av alt kan man se tilgjengelighet. I tillegg kan man også se hvem som har booket møter, frigjøre rommene dersom de ikke tas i bruk og booke ad-hoc møter direkte på skjermene. Dette frigjør tid og ressurser når kunder eller samarbeidspartnere kommer på besøk til din bedrift. Møtene kommer raskere i gang og i tillegg gir det et stilrent og profesjonelt inntrykk for den besøkende.

 Hvordan kan vi hjelpe deg og din bedrift med møteromsbooking?
Avility kan tilby flere alternative systemer og finner den løsningen som passer din bedrifts behov og budsjett. Møteromsbooking kan integreres med eksisterende kalendersystemer eller vi kan komme med anbefalinger.

Ta kontakt for å finne løsninger tilpasset ditt behov

Aktuelt

Meld deg på for å motta vårt månedlige nyhetsbrev