Moderne møterom i Floodegården

Kunde:
Bratsberg AS og Rose Eiendom
År:
2022

I 2020 kjøpte Bratsberg AS og Rose Eiendom Storgata 159, Floodegården. Her har Avility bidratt med moderne møteromsløsninger.

Møterom bør være innbydende, stimulere kreativiteten og ikke minst være tilpasset dagens teknologiske utvikling. I Floodegården settes en ny standard for kontorlokaler i sentrum av Porsgrunn, hvor detaljer fra 50-tallet raffineres til moderne drømmelokaler.

I 2022 er det uunnværlig med videokonferanseutstyr tilpasset alle plattformer. Løsninger som støtter Teams, Google Meet, Zoom og annet er med på å løfte møteromsopplevelsen - både i små og store rom.

For et slikt voksende forretningsstrøk og fremtidsrettede lokaler som Floodegården vil vi levere løsninger som gir gode, effektive møter uavhengig av fysisk eller digital deltakelse.

Med et øye for detaljer gjør vi det vi kan for å optimalisere bruken av møterommene. Nette, men kraftige høyttalere strategisk plassert i taket sørger for god rekkevidde for alle deltakere i lange møterom.

Effektiv møteromsbooking frigjør tid og ressurser når kunder eller samarbeidspartnere kommer til din bedrift. Stilrene skjermer gir deg raskt beskjed om ledige rom og lar deg booke ad-hoc møter direkte på skjermene.

Ta kontakt for å finne løsninger tilpasset ditt behov

Aktuelt

Meld deg på for å motta vårt månedlige nyhetsbrev