Lydprosjekt for Forskningsparken

Kunde:
Forskningsparken
Leveranse:
Lyd
År:
2024

Avility har i samarbeid med Live Solutions levert lydløsninger til Forskningsparkens konferansesenter i Oslo

Forskningsparken / Oslo Science Park er et innovativt fellesskap i Oslo hvor over 3000 mennesker har sin daglige arbeidsplass i mer enn 300 ulike virksomheter.

Deres konferansesenter består av 26 møterom av ulik størrelse, alt fra små grupperom til et stort auditorium med plass til 160 personer. Med hele totalt 60 000 kvm med kontorer, laboratorier, møterom og fellesarealer er et av Forskningsparkens mål å legge til rette for kundenes vekst.

Med over 3000 møter i året på konferansesenteret og et større behov for lyd, så Forskningsparken behovet for en omfattende oppgradering.

Avility fikk, i tett og godt samarbeid med Live Solutions, oppdraget med å oppgradere Forskningsparkens konferansesenter med uslåelig lyd og brukervennlige løsninger.

«Vi som kunde av Avility har fått kjempegod oppfølging og leveransen har vært ryddig og pent utført.» - Michael Tindeland, teknisk ansvarlig

Tindeland forteller om viktigheten av fleksible løsninger som er enkelt for kundene deres å ta i bruk. For å ivareta ønske om høy fleksibilitet falt valget på lydoverføringer via Dante levert av Bose Professional Division. Dette er forsterkere, lydprosessorer og tilkoblingspunkter som sørger for gode muligheter for endringer på sikt.

For at kunder enkelt og effektivt skal kunne styre lyden er det tatt i bruk touchpanel. Kunden kobler raskt til med Bluetooth eller kabel og skrur systemet på og lyd opp/ned ved hjelp av det oversiktlige kontrollpanelet.

 «Det har virkelig blitt enkelt for kundene våre når vi allerede ser at de bruker utstyret uten noe særlig hjelp fra oss på konferansesenteret» - Michael Tindeland, teknisk ansvarlig

For oss i Avility har det vært en fryd å bistå Forkningsparken, samt å få muligheten til å samarbeide med Live Solutions om leveransen. Takk for samarbeidet!

Ta kontakt for å finne løsninger tilpasset ditt behov

Aktuelt

Meld deg på for å motta vårt månedlige nyhetsbrev