Leveranse til Holdbart

Kunde:
Holdbart
År:
2023

Vi ønsker å gratulere Holdbart med deres imponerende nye hovedkontor i Nydalen i Oslo!

Avility har gleden av å ha levert essensielle løsninger for et moderne og bærekraftig arbeidsmiljø, inkludert møteromsløsninger for bruk med Teams, møbler, møteromsbooking, samt digitale skilter. Møterom utstyrt for Teams legger til rette for smidig og effektiv kommunikasjon, mens innbydende møbler er valgt med fokus på både funksjonalitet og estetikk.

Med bookingsystemet sørges det for å ikke ha noen dobbeltbookede rom. Bruken av møterommene blir effektivisert, og man trenger ikke å bekymre deg for flere avbrutte møter!

En effektiv og enkel måte å dele informasjon med kunder og ansatte er å bruke digital skilting. Informasjonsskjermene kan raskt redigeres og administreres i sanntid fra nettleser eller app! Digitale skilter med publiseringsløsning sørger ikke bare for intern kommunikasjon på hovedkontoret, men brukes også i alle butikkene for å styrke Holdbarts identitet og forbedre informasjonsflyt til kundene.

Holdbarts initiativ for å redusere matsvinn er ikke minst nevneverdig og reflekterer positivt på miljøet, leverandørene og kundenes økonomi. Holdbart representerer et stort skritt mot bærekraft. Ved å kjøpe og selge matvarer som ellers ville blitt kastet, fremmer Holdbart en miljøvennlig tilnærming til forbruk.

Avility er stolte av å ha bidratt til Holdbarts initiativer for bærekraft og ønsker dem fortsatt suksess i deres arbeid for å bekjempe matsvinn.

Aktuelt

Meld deg på for å motta vårt månedlige nyhetsbrev