5 gode grunner til å bruke video i møter

Etter pandemien ble video en stor ting i møter, men bortsett fra å holde avstand er videokonferanser en enkel og rimelig løsning som passer til de fleste anledninger!

Så ikke pakk sammen videoutstyret helt enda, her har du flere gode grunner til å holde på det litt til.

1. Spar penger og tid! Videokonferanser sparer deg for reising, både korte og lange avstander, som igjen er kostnadseffektivt.

2. Video skaper bedre kommunikasjon. Når man først skal ha online møter, gjør video det lettere å kommunisere med ansiktsuttrykk og reaksjoner. Slik minimerer man ofte sjansen for misforståelser!

3. Skaper større oppmøte. Tid og penger spart gjør det enklere å bli med på møter. Ikke alle kan reise en time hver vei, men de fleste har tid til å finne frem PC’en!

4. Gjør møtene mer levende. Å se ansikter og kunne kommunisere gjennom video skaper gjerne større engasjement hos deltakere. Kun lyd har en tendens til å bli for statisk og ensformig - å legge til et element av video gjør det hele mer dynamisk! Sist men ikke minst…

5. Spar miljøet! Å droppe unødvendige reiser med bil, taxi eller fly er godt for miljøet (som absolutt trenger all den hjelpen den kan få).

Ønsker du å lære mer om hvordan du enkelt kan implementere moderne møteromsteknologi på ditt kontor? Avility sine AV-eksperter gir deg gode råd. Ta kontakt på salg@avility.no

Ta kontakt for å finne løsninger tilpasset ditt behov

Aktuelt

Meld deg på for å motta vårt månedlige nyhetsbrev